24 Δεκ 2009

Πολλές ευχές, από την κατσαρόλα με αγάπη!


Ανάμεσα σε coquilles St-Jacques του ενός κουπεπκιού (με συνταγή από το ιντερνέτι παρακαλώ!) και bœuf bourguignon του άλλου... τα κουπέπκια τύλιξαν επίσης και βαλίτσες! Και φεύγουν για την πολλοστή φαντασμαγορική κοινή εμφάνισή τους στο μυθικό, πολυθρύλητο Βερολίνο!

Γιορτάστε λοιπόν ό,τι θέλετε (Χριστούγεννα, Χάνουκα, τη Γιορτή του Μεγάλου Κουραμπιέ, την Επέτειο της Χοληστερίνης...), όπως ακριβώς θέλετε! Τα κουπέπκια θα γιορτάσουν ακόμα μια επανένωση στην πόλη όπου αρμόζει να γιορτάζει κανείς μια επανένωση!

Να σας πω την αλήθεια, δεν τρελαίνομαι κιόλας για γιορτές, και ιδίως για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, και ιδίως στην Ελλάδα. Μου προκαλεί άγχος αυτό το κλίμα ότι πρέπει ντε και καλά να περάσουμε καλά κι όλη αυτή η προετοιμασία λες κι ετοιμαζόμαστε όλοι για χολυγουντιανό γάμο: τι θα φορέσουμε, πώς θα φτιάξουμε τα μαλλιά μας, σε ποιο σούπερ μέρος θα πάμε... Γι’αυτό χαίρομαι που θα είμαστε μαζί με το άλλο κουπέπι και κάπου πιο χαλαρά (πολύ πιο χαλαρά, τώρα που το σκέφτομαι). Κι αυτό έχω να προτείνω και σε εσάς: μην αγχωθείτε ότι πρέπει να περάσετε υπέροχα ειδικά αυτές τις μέρες (κι αν περνάτε δηλαδή καλά τις υπόλοιπες 364 μέρες του χρόνου κι όχι ειδικά την Πρωτοχρονιά τι πειράζει;) και κάντε ό,τι σας ευχαριστεί.







3 σχόλια:

cynical είπε...

Kαλο σας ταξιδι! Εχω περασει 3 φορες χριστουγεννα στο Βερολινο. Δεν χορταινεται! Δεν το βαριεσαι! Εντελώς νεανικη, ζωντανη πόλη.

Και του χρονου!

k2 είπε...

@ cynical,
μ'αυτό που έγραψες νομίζω ότι κέρδισες μια μόνιμη θέση στην καρδιά του άλλου κουπεπκιού (που έχει ζήσει στο Βερολίνο και τρελαίνεται γι'αυτό) :) Όντως, πολύ ωραία πόλη!
Καλά να περάσεις κι εσύ, και ό,τι επιθυμείς για το 2010!

Τουρνέ στα νησιά είπε...

καλά να περάσετε κυρίες μου στα Βερολίνα!

Κουπέπι δεν αγχώνομαι για τις μέρες των γιορτών , για αυτές που θα ακολουθήσουν έχω αρχίσει και αγχώνομαι